About

Que és AndorraDotNet?
 
Aquesta iniciativa neix per part d’un grup de desenvolupadors residents a Andorra, i el motiu de la seva creació és ben senzill: Tenim passió per la programació! Respirem línies de codi, i per la nostra sang corren variables. Així que no és estrany que la nostra forma de divertir-nos sigui organitzar xerrades, events, taules rodones… i tot tipus de reunions en les que el que fem es parlar i discutir al voltant de les noves tecnologies de programació en general i de la plataforma .NET en particular.
 
 
En aquest lloc Web tothom és benvingut. Tant se val si ets professional, estudiant, o simplement vols assistir per ‘veure que tal és això de la programació’. La qüestió es que si ets d’aquests tipus estranys que s’ho passen pipa codificant i aprenent noves tecnologies relacionades… ets un dels nostres!
 
Que fem a AndorraDotNet?
 
Organitzem events. I acostumem a organitzar-los un cop al mes o cada dos mesos, en funció de la càrrega de feina dels organitzadors. Hi pot assistir tothom que hi estigui interessat mentre no tinguem problema d’aforament, i no cal dir que tots els events son gratuïts, ja que la nostra intenció és fer arribar el coneixement al màxim de gent possible.
 
 
Vàrem començar el 2007 i ja en portem més de 12 sessions, entre xerrades, taules rodones o events d’un dia de durada (o de mes d’un dia), en col·laboració amb altres grups d’usuaris de fora del país. També hem col·laborat en la Organització d’alguns dels events més importants a Espanya, com el CodeCamp 2009 o el BCNDev el 2010.
 
Perquè ho fem? Que hi guanyem?
 
Sincerament? Ho fem perquè ens agrada, i perquè pensem que és just transmetre el coneixement que un dia ens van transmetre a nosaltres. Sembla una idea romàntica, i no gaire d’acord en els temps que corren avui en dia oi?, però és el que hi ha… tan senzill com això. I que hi guanyem? Doncs maldecaps 🙂 no us penseu pas que és senzill treure temps per organitzar els events, ni preparar-se les xerrades. Això si, si t’agrada el que fas – i en aquest cas és així- el resultat compensa.
 
 
Segueix-nos i aprofita’t de nosaltres!
 
Pots visitar-nos quan vulguis o subscriu-te al nostre RSS, o si ho prefereixes seguir-nos a través de FaceBook o Twitter. D’aquesta forma podràs estar al corrent dels diferents events que anirem organitzant en el futur, o bé consultar els que hem organitzant fins ara. I si creus que pots ajudar-nos escrivint posts, fent xerrades, o en la organització dels events, pots posar-te en contacte amb nosaltres. T’ho agrairem molt! 😀
 
Sigues benvingut a aquesta comunitat d’usuaris,
 
Lluís Franco
Administrador del grup d’usuaris AndorraDotNet

Anuncis

One thought on “About

    Artur said:
    22/02/2011 a les 12:50 pm

    WASAAAAAAAAAAAAA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s